Kivan käsittelyn kurssi etäyhteydellä

Voisiko käsittely sujua rennosti ja hauskasti yhteistyössä koiran tai hevosen kanssa? No tottakai!

Tällä kurssilla perehdymme osallistavan käsittelyn maailmaan yksilöllisesti jokaisen kanssa. Voit osallistua kurssille, jos haluat alusta alkaen opettaa käsittely-toimet mukavaksi, tai harjoitella uudenlaista lähestymistapaa, mikäli jossakin asiassa on jo haasteita.


Opit tällä kurssilla lukemaan koiran tai hevosen elekieltä sekä erilaisia menetelmiä ja työkaluja, joilla käsittelystä tulee vuorovaikutteisempaa. 


Kurssilla edetään yksilöllisesti jokaisen omaa tahtia, aiempaa kokemusta kouluttamisesta tai osallistavasta käsittelystä ei tarvitse olla voidaksesi osallistua. 


Etäkurssille voit osallistua helposti kotoa käsin, joten kurssi soveltuu myös sellaisille koirille, jotka jännittävät vieraita ihmisiä tai paikkoja. Tarvitset vain kameran kuvaamaan! 

Kurssi sisältää 4 x 20 min harjoituskertoja, aikoja saatavilla sekä päivä- , että ilta- aikaan. Myös viikonloppuisin. Voit varata ajat sähköisestä ajanvarauksestamme tai laittamalla viestiä.

Verkkokaupassa maksutapana PayPal. Mikäli haluat mieluummin maksaa zettlen linkillä, valitse vaihtoehto "maksettu etukäteen". Lähetän maksulinkin heti, kun tilauksesi on käsitelty. 

69,00 €