Käytösterapia

Eläin käyttäytyy kussakin tilanteessa juuri sillä tavoin, minkä se kokee tarpeelliseksi ja kannattavaksi. Käyttäytyminen onkin eläimelle itselleen usein täysin normaalia, mutta se voi ihmisen näkökulmasta olla haastavaa. Usein ongelmalliseksi miellettävä käyttäytyminen kuitenkin heikentää myös koiran hyvinvointia monella tavoin, joten sen vuoksi siihen on hyvä etsiä ratkaisuja. Käytösterapiassa keskitymme ensisijaisesti hyvinvointia lisääviin tekijöihin ja arjen ruutiinien sekä ympäristön muokkaamiseen, tarkastelemme varusteiden ja ihmisen oman toiminnan vaikutuksia käytökseen ja pyrimme löytämään keinoja erityisesti positiivisen vuorovaikutuksen lisäämiseen eläimen ja ihmisen välille. Tarvittaessa eläimelle voidaan myös kouluttaa uusia taitoja entisten tilalle positiivisesti vahvistamalla. Tyypillisiä käytöshaasteita joihin tarjoan apua on erilaiset käsittely- ongelmat, eroahdistus, ohitusongelmat, muut pelot ja arkuudet, hevosilla lastausongelmat, kengitysongelmat tai ratsastukseen liittyvät erilaiset haasteet. 

Ongelmakäytösneuvonta kuukausi- pakettina

    Sisältää laajan alkukartoituksen mittauksineen, hyvinvointikartoituksen ja sen perusteella laaditut suositukset, kirjallisen koulutussuunnitelman, kirjalliset harjoitusohjeet ja jatkuvan koulutussuunitelman päivittämisen sekä edistymisen seurannan kuukauden ajan.

    Pakettiin kuuluu laaja alkukartoitus (joko etänä tai kotikäyntinä, matkakulut lisätään) sekä kolme tapaamista kuukauden aikana+ etätuki sähköpostilla/puhelimitse. Ongelmakäytösneuvonta voidaan toteuttaa joko kokonaan/osittain etäyhteydellä, omissa kolutustiloissamme tai kotikäynteinä. 

    279€/kk + matkakulut 0,50€/km 

    Lisäpalvelut esimerkiksi tarvittaessa ylimääräiset kotikäynnit/yksityiskoulutus tilalla laskutetaan lisäksi normaalein hinnoin.

Ongelmakäytöksen verkkoklinikka/yksityistunnit tilalla/kotikäynteinä

Apua haastaviin tilanteisiin etäyhteydellä verkon välityksellä minne tahansa. Nyt voit tulla myös ongelmakäytösneuvontaan yksityistunnille Onnenpisaran tilalle tai pyytää kouluttajan kotiisi!

Sisältää yhden tunnin käytöskonsultaation, jonka aikana voidaan pohtia mahdollisia syitä käyttäytymisen taustalla ja saat konkreettisia vinkkejä tilanteen ratkaisemiseksi. Ei sisällä kirjallisia ohjeita tai seurantaa. Tarvittaessa voidaan varata uusi aika tai jatkaa ongelmakäytösneuvonnan kuukausi- paketilla. 

65€/60 min + kotikäynneistä matkakulut 0,50€/km


Varaa tapaamisaika helposti ja nopeasti sähköisestä 

ajanvaraus- kalenteristamme tai whatsapilla 045-3195 145