KÄYTTÖEHDOT

Verkkokaupassa voit varata haluamasi palvelun tai ilmoittautua kurssille. Valitse verkkokaupasta haluamasi maksutapa; voit maksaa palvelun heti ostoksen yhteydessä saamillasi tilitiedoilla tai voit valita maksutavaksi käteismaksun, korttimaksun tai liikuntasetelin. Tällöin maksu suoritetaan ensimmäisen käynnin yhteydessä. Mikäli olet jo maksanut palvelun ennakkoon (sinulla on esimerkiksi useamman kerran palvelupaketti) ja haluat nyt vain tehdä varauksen, valitse tällöin vaihtoehto "palvelu on maksettu ennakkoon". Huomioithan, että matkakulut veloitetaan erikseen kotikäynnin yhteydessä, mikäli niitä ei ole etukäteen laskutettu. 

Palvelun ostamisen jälkeen olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian (yleensä 24h kuluessa ostoksen tekemisestä), jolloin sovitaan käyntiaika. Asiakkaalle tarjotaan aina seuraavaa mahdollista vapaana olevaa aikaa. Sovittu käynti tulee perua viimeistään 48h ennen käynnin alkamisaikaa puhelimitse 045- 3195 145.  Huomioithan pakettien osalta voimassaolo- ajat. Käyntiajasta tulee sopia viimeistään kaksi viikkoa ennen paketin voimassaolo- ajan päättymistä. 

Tutustuthan myös "ohjeita asiakkaalle" -osioon. Sieltä löydät mm. ohjeet yksityiskoulutukseen valmistautumisesta tai koirakursseille osallistumisesta. 


Mikäli tarvitset apua verkkokaupan käytössä, älä epäröi ottaa yhteyttä, autan sinua mielelläni! Laita sähköpostia info@onnenpisara.fi tai soita 045 -3195 145