Etäkoulutus (koira tai hevonen)

Koulutuksissani päätavoite on se, että omistaja oppii itse kouluttamaan omaa koiraansa tai hevostaan. Etäkoulutuksessa mietimme yhdessä omistajan kanssa tavoitteet mihin koulutuksella pyritään, tavoitteena voi olla esimerkiksi arkipäivää helpottavien taitojen harjoittelu, koiralle tai hevoselle jonkin uuden taidon opettaminen, ratsastuksessa jonkin liikkeen tai tehtävän tekeminen, ratsastusongelman tai käytösongelman ratkominen.

Ensimmäisellä kerralla tehdään tilannekartoitus ja koulutussuunnitelma, voit tämän jälkeen päättää haluatko jatkaa etäkoulutuksia. 8 kerran etäkoulutuspaketti opiskeluideni ajan vielä tarjoushintaan 85€.

Etäkoulutus toteututeaan joko puhelimitse tai videopuheluna, tarvitset osallistumista varten älypuhelimen sekä joko apuhenkilön kuvaamaan tai puhelimelle telineen tai voit lähettää yhtä etäkoultutuskertaa varten 1-2 noin 5-10 min pituista videota koulutustilanteesta ja saat niistä kommentit sekä ohjeet jatkamiseen sovitusti joko puhelinkeskustelun tai sähköpostin välityksellä. 

AVL 3§ vähäinen toiminta

14.90 €